turbo xp to lipa

Dział, w którym możesz zasięgnąć pomocy od redakcji oraz użytkowników forum. Jeżeli masz jakikolwiek problem z oprogramowaniem, z jego instalacją, uruchomieniem czy też samym użytkowaniem to jest to dział dla Ciebie.

turbo xp to lipa

Postprzez wasko74 » 4 lut 2010, o 10:05

Wysłałem sms z kodem [wg. instrukcji ] do ściągnięcia programu turbo xp. Z konta telefonicznego zginęło mi natychmiast około 30 zł. a sms miał kosztować 61 groszy. Do tego otrzymałem dodatkowego smsa że do pełnej aktywacji potrzebny jeszcze jeden sms czyli jeszcze chcecie mnie oszukać na kolejne 30 zł???????????????????//////
wasko74

Re: turbo xp to lipa

Postprzez admin » 7 lut 2010, o 11:22

Witam,

serwis Webnology.pl nie prowadzi systemu zarobkowego opartego na wysyłaniu smsów. Ponadto w żadnym opisie nie zachęcamy i nie namawiamy do wysyłania płatnych smsów i tym bardziej zarzuty o naciąganie użytkowników jest bezpodstawne. Jeśli czujesz się oszukany podaj konkretny link i zacytuj treść z serwisu Webnology.pl o której mówisz. bez wątpienia jest to jakieś nieporozumienie.

Poza tym program TurboXP jest dostępny całkowicie ZA DARMO poprzez serwis Webnology.pl pod adresem:

www.webnology.pl/pobierz,146,turbo-xp-p ... darmo.html

skąd wzięły się wspomniane wyżej smsy, skoro wystarczy raz kliknąć aby pobrać program?

Pozdrowienia.
admin
Administrator

Postprzez alexii » 3 mar 2010, o 20:35

jestem ciekaw gdzie wystarczy kliknąc bo na waszej stronie nie znalazłem zadnego przycisku pobierz ani nic podobnego wiec przynajmniej nie róbcie ludzi w balona ze mozna pobrac sa tylko odnosniki na płatne strony tak jak przedmowca napisał wyslesz sms to pobierzesz jak ci sie uda
alexii

Postprzez admin » 4 mar 2010, o 14:45

alexii napisał(a):jestem ciekaw gdzie wystarczy kliknąc bo na waszej stronie nie znalazłem zadnego przycisku pobierz ani nic podobnego wiec przynajmniej nie róbcie ludzi w balona ze mozna pobrac sa tylko odnosniki na płatne strony tak jak przedmowca napisał wyslesz sms to pobierzesz jak ci sie uda

link został sprawdzony - działa na 100% i nie trzeba za nic płacić. Jeśli chodzi o sprawne i darmowe pobieranie - wątek został już poruszany kilkukrotnie w innych tematach - nie wytłumaczyliśmy jedynie jak korzystać z opcji "SZUKAJ" na forum Webnology.pl

pozdrowienia
admin
Administrator

Powrót do Rozwiązywanie problemów