Microsoft Word 2010 - Za darmo? Po polsku? Gdzie pobrać?

Dział, w którym możesz zasięgnąć pomocy od redakcji oraz użytkowników forum. Jeżeli masz jakikolwiek problem z oprogramowaniem, z jego instalacją, uruchomieniem czy też samym użytkowaniem to jest to dział dla Ciebie.

Microsoft Word 2010 - Za darmo? Po polsku? Gdzie pobrać?

Postprzez andrew » 26 lis 2009, o 21:05

Witam,

kurcze mam kilka pytań, jak to jest z nową wersją oprogramowania Microsoftu, a mianowicie Word'em 2010. Kolega mówił, że można to pobrać za darmo i korzystać z tego. Wiecie coś o tym? Jeśli to prawda to gdzie to można dostać i czy jest wsparcie dla polskiego języka, bo jestem ciemny jeśli chodzi o języki obce.

Z góry dziękuję za wszelką pomoc!
andrew

Re: Microsoft Word 2010 - Za darmo? Po polsku? Gdzie pobrać?

Postprzez pomocny » 26 lis 2009, o 21:14

Cześć Andrew,

z tego co się orientuję to faktycznie sam producent udostępnia bezpłatnie do pobrania nową wersję MS Word 2010, aczkolwiek wydaje mi się, że to dotyczy tylko i wyłącznie wersji BETA i taką też można znaleźć na oficjalnej stronie producenta. Jeśli chodzi o języki dostępne w edycji testowej to na próżno szukać tam naszego ojczystego języka. Microsoft piszę, że jest wparcie dla języków:

Kod: Zaznacz cały
The Office Professional Plus 2010 Beta software is available in the following languages:
Chinese (Simplified), English, French, German, Japanese, Russian and Spanish

Nieciekawie w Twoim przypadku :D Inną sprawą jest fakt, że aby pobrać oprogramowanie trzeba wcześniej się zarejestrować, to na pewno, a nie wiem co dalej, czy czegoś jeszcze wymagają od beta-testerów. Z tego co widzę, że to nawet tutaj w serwisie jest dodany WORD 2010 do ściągnięcia, ale i tak odsyłacz prowadzi do strony producenta. Poniżej zamieszczam odsyłacz:

Webnology
http://www.webnology.pl/pobierz,318,microsoft-word-2010.html

Microsoft
http://technet.microsoft.com/pl-pl/evalcenter/ee390818%28en-us%29.aspx

Podsumowując można pobrać za darmo Microsoft Word 2010, aczkolwiek nie po polsku, a w dodatku wersję Beta.
pomocny

Re: Microsoft Word 2010 - Za darmo? Po polsku? Gdzie pobrać?

Postprzez admin » 26 lis 2009, o 21:28

Witam,

jeśli chodzi o to, że edytor jest darmowy to jest mały haczyk. Zwykle to jest tak, że wersja Beta jest udostępniana do testów w Internecie za darmo, aczkolwiek jest to tylko na potrzeby wersji Bety i również nie inaczej jest w przypadku Word'a 2010. Wersja darmowa działa do końca października przyszłego roku tj. 2010. Po przekroczeniu magicznej daty, aby korzystać dalej z oprogramowania, będziemy musieli zakupić oryginalną licencję Worda.

Pozdrawiam
admin
Administrator

Powrót do Rozwiązywanie problemów