Poszujuję konwertera do PDF.

To tutaj można zgłosić się po pomoc w znalezieniu oprogramowania, dobrania odpowiedniej aplikacji do własnych potrzeb. Jeżeli wiesz czego potrzebujesz, a nie znasz odpowiedniego oprogramowania to jest to dział dla Ciebie.

Poszujuję konwertera do PDF.

Postprzez efernando » 27 lis 2009, o 11:33

Cześć

Poszukuję do ściągnięcia aplikacji, która umożliwi mi zapisanie zeskanowanych dokumentów w pliku PDF. Dodatkowo potrzebny mi jest konwerter DOC to PDF lub coś podobnego (zapisywanie plików tekstowych z worda w formacie pdf) - wszystkie które znam nie działają dobrze (ograniczenia w rozdzielczości) albo są płatne. Będę wdzięczny za polecenie jakiegoś fajnego programu do zapisywania w PDF. Z tego co pamiętam to jest jeden, który jest zintegrowany z Wordem i nie jest do żaden plugin do PDF. Będę wdzięczny za polecenie i jeśli można to odszukanie czegoś w tym temacie.

Dziękuję.
efernando

Re: Poszujuję konwertera do PDF.

Postprzez pawelk » 29 lis 2009, o 15:08

Cześć mam jeden naprawdę dobry darmowy program do konwertowania dokumentów z Worda do PDF. Właśnie pracuję nad jego opisem. Dzisiaj zostanie dodany do bazy programów. Jak będzie gotowy do pobrania wstawię tutaj linka.
pawelk

Postprzez efernando » 29 lis 2009, o 16:25

OK. Dziękuję za odpowiedź, będę czekał na link i na jakiś konkretny program do tych nieszczęsnych PDFów. jęsli będziesz tak miły i napiszesz mi kilka zdań jak go użyć żeby uzyckać wysokie rozdzielczości, to będę wdzięczny. Szukam jeszcze innego programu od dawna do konferencji sms, ale to już napiszę w wolnej chwili w nowym temacie!

Pozdrawiam.
efernando

Postprzez pawelk » 30 lis 2009, o 02:17

OK, gotowe.
Program do konwertowania dokumentów Word (doc) do PDF, ale nie tylko obsługuje wszystkie formaty z MS Office i OpenOffice.
Przeczytaj opis programu, obsługa bardzo prosta. Sam go używam, naprawdę polecam.

Kod: Zaznacz cały
http://www.webnology.pl/pobierz,328,pdfcreator.html

Gdybyś miał jakieś pytania pisz, w wolnej chwili odpowiem.
pawelk

Powrót do Poszukiwania